Το τραγικο φιναλε της σειρας ANNE. Το τελευταιο επεισοδιο
ΠΡΟΣΟΧΗ Το papoutsia.info δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του papoutsia.info ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Loading...

Η Σουλέ πάει στο σπίτι της και αποφασίζει να υπογράψει τα χαρτιά της υιοθεσίας, μετά τα γεγονότα με την επίθεση του Τζενγκίζ στη Μελέκ, ενώ παράλληλα θέλει να φύγει μακριά από αυτόν τον επικίνδυνο άντρα. Οταν η Γκιονούλ αντιλαμβάνεται πως ο Τζενγκίζ ευθύνεται για το ατύχημα της Μελέκ, παίρνει τη

Η Σουλέ πάει στο σπίτι της και αποφασίζει να υπογράψει τα χαρτιά της υιοθεσίας, μετά τα γεγονότα με την επίθεση του Τζενγκίζ στη Μελέκ, ενώ παράλληλα θέλει να φύγει μακριά από αυτόν τον επικίνδυνο άντρα. Οταν η Γκιονούλ αντιλαμβάνεται πως ο Τζενγκίζ ευθύνεται για το ατύχημα της Μελέκ, παίρνει την κατάσταση στα χέρια της.

Ο Τζενγκίζ επιστρέφει σπίτι και βρίσκει τη Σουλέ έτοιμη να φύγει: «Φεύγω! Τελείωσαν όλα, αυτή τη φορά αλήθεια τελείωσαν», του λέει και εκείνος την αρπάζει και της φωνάζει δυνατα: «Δεν πρόκειται να πας πουθενά». Αρχίζει τότε να τη χτυπάει, όταν εμφανίζεται η Γκιονούλ να τον σημαδεύει με όπλο: «Οταν είδα τη Μελέκ στο νοσοκομείο δεν μου άφησες άλλη επιλογή από το να σε σκοτώσω». Ο Τζενγκίζ καταφέρνει να την αφοπλίσει, όμως η Σουλέ αρπάζει το όπλο του. Ο Τζενγκίζ λέει στη γυναίκα του: «Πυροβόλησέ τη στο κεφάλι!

Προσπάθησε να σκοτώσει τον άντρα σου, τον πατέρα των παιδιών σου! Κάνε το! Δεν υπάρχει δεν μπορώ! Από τη στιγμή που σου λέω να το κάνεις, θα το κάνεις!». Τότε η Σουλέ στρέφει το όπλο εναντίον του και τον πυροβολεί θανάσιμα! Μετά τη δολοφονία του Τζενγκίζ, η αστυνομία συλλαμβάνει τη Σουλέ. Καταρρακωμένη, λίγο πριν επιβιβαστεί στο περιπολικό ζητάει μια τελευταία χάρη από τον αστυνόμο: «Σας παρακαλώ, μπορείτε και εσείς να μου φέρετε την τσάντα μου; Πρέπει να σας δώσει κάτι πολύ σημαντικό! Σας παρακαλώ, αφορά για τα παιδάκια μου...»