34χρονος οπαδος του Ολυμπιακου εδειρε 4 οπαδους της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδελφεια
ΠΡΟΣΟΧΗ Το papoutsia.info δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του papoutsia.info ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Loading...

Άγριο ξύλο έπεσε χθες το βραδάκι μετά την λήξη του ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ σε γειτονιά της Ν.Φιλαδέλφειας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων ένας 34χρονος ημεδαπός ο οποίος ασχολείται με το μποξ σε ερασιτεχνικό επίπεδο σάπισε κυριολεκτικά στο ξύλο 4 οπαδούς της ΑΕΚ. Όλα ξεκίνησαν μετά

Άγριο ξύλο έπεσε χθες το βραδάκι μετά την λήξη του ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ σε γειτονιά της Ν.Φιλαδέλφειας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων ένας 34χρονος ημεδαπός ο οποίος ασχολείται με το μποξ σε ερασιτεχνικό επίπεδο σάπισε κυριολεκτικά στο ξύλο 4 οπαδούς της ΑΕΚ. Όλα ξεκίνησαν μετά το τέλος του ντέρμπι που βρήκε την ΑΕΚ μεγάλη νικήτρια και τους 4 οπαδούς της Ένωσης να επιτίθενται φραστικά προς τον 34χρονο βρίζοντας την ομάδα που υποστηρίζει λέγοντας του και διάφορες άλλες άσεμνες εκφράσεις προς αυτόν.

Ο 34χρονος δεν άντεξε και έχασε την ψυχραιμία του και επιτέθηκε και στους 4 άντρες σε κατάσταση αμόκ ξυλοκοπώντας τους μέχρι να μην μείνει κανένας όρθιος.

Μόλις τελείωσε και με τον τελευταίο ο οπαδός του Ολυμπιακού τράπηκε σε φυγή με τους 4 οπαδούς της ΑΕΚ να φεύγουν χτυπημένοι και οι 2 από αυτούς αιμόφυρτοι. Άγνωστο μέχρι τώρα αν έχει ενημερωθεί η αστυνομία για το περιστατικό.