Έλληνας πρώην αστυνομικός εκτέλεσε τον πιο σκληρό Αλβανό έμπορο ναρκωτικών
ΠΡΟΣΟΧΗ Το papoutsia.info δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του papoutsia.info ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Loading...

Ο 40χρονος Ελληνας από την Άρτα, σύμφωνα με την Αλβανική αστυνομία φέρεται να εκτέλεσε συμβόλαιο θανάτου και να δολοφόνησε εν ψυχρώ μαζί με δύο αλβανούς συνεργούς του, τον αρχηγό της πιο σκληρής αλβανικής συμμορίας διακίνησης ναρκωτικών διεθνώς που φέρεται να είχε έδρα το Λαζαράτι, είναι

Ο 40χρονος Ελληνας από την Άρτα, σύμφωνα με την Αλβανική αστυνομία φέρεται να εκτέλεσε συμβόλαιο θανάτου και να δολοφόνησε εν ψυχρώ μαζί με δύο αλβανούς συνεργούς του, τον αρχηγό της πιο σκληρής αλβανικής συμμορίας διακίνησης ναρκωτικών διεθνώς που φέρεται να είχε έδρα το Λαζαράτι, είναι ένα χωριό στην Αλβανία όπου βρίσκουν καταφύγιο έμποροι ναρκωτικών και εγκληματίες.

Μάλιστα ο Ράμα έχει κατηγορηθεί ουκ ολίγες φορές για τις πλάτες που βάζει στα κυκλώματα ναρκωτικών στο συγκεκριμένο χωριό.Στην ενέδρα θανάτου εκτός από τον Έλληνα συμμετείχαν και 3 Αλβανοί.

Μετά από εφόδους στα σπίτια τουςβρέθηκαν 8 αυτόματα όπλα, εκρηκτικές ύλες, ασύρματοι της αστυνομίας, ένα drone, ρούχα καμουφλαζ και 110 κιλά κάνναβης.

Ο Έλληνας απότακτος που συνελήφθη υπηρετούσε έως το 2012 στις ειδικές δυνάμεις και είχε εκδιωχθεί από το σώμα της ΕΛΑΣ για εμπλοκή σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

Δείτε το ρεπορτάζ: