«Δεν περιμενα να αντεξω 3 μηνες χωρις σeξ στο Nomads! Δεν θα ξαναμιλησουμε ποτε με τον Αναδιωτη»!
ΠΡΟΣΟΧΗ Το papoutsia.info δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του papoutsia.info ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Loading...

Παίκτης του Nomads αποκαλύπτει: "Μετά τον ενάμιση μήνα δεν λειτουργούσε τίποτα..."

Στην Φωλιά των Κουκου και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά τη συμμετοχή του στο Nomads ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το πασίγνωστο μοντέλο και παρουσιαστής μίλησε για όλους και

Παίκτης του Nomads αποκαλύπτει: "Μετά τον ενάμιση μήνα δεν λειτουργούσε τίποτα..."

Στην Φωλιά των Κουκου και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά τη συμμετοχή του στο Nomads ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το πασίγνωστο μοντέλο και παρουσιαστής μίλησε για όλους και για όλα, ενώ ταυτόχρονα έλιωνε σε έναν διάδρομο γυμναστικής.

«Δεν περίμενα ότι θα το ανταπ έξω να σου πω την αλήθεια, μετά τον ενάμιση μήνα όμως δεν λειτουργούσε τίποτα», αποκάλυψε ο ίδιος στην ερώτηση για το πώς άντεξε 3 μήνες αποχής στο Nomads. Μάλιστα αμέσως μετά δήλωσε ότι έχει περάσει και στο παρελθόν διάστημα 3 μηνών χωρίς σεξ.

Λίγο αργότερα και ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε ξεκινήσει να ιδρώνει στον διάδρομο, αποκάλυψε ότι δεν διατηρεί πλέον καμία επικοινωνία με τον Νίκο Αναδιώτη. «‘Οχι, δεν μιλάμε και δεν θα ξαναμιλήσουμε ποτέ. Δεν έχω τσακωθεί εγώ με τον Νίκο Αναδιώτη. Δεν ξέρω γιατί έχω τσακωθεί αλλά αυτά είναι για παιδάκια του δημοτικού», εξομολογήθηκε.

Κοιτάξτε όλα όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου