Μητερα μας σχεδιασε πως ειναι να εχεις παιδια σε 25 σκιτσα
ΠΡΟΣΟΧΗ Το papoutsia.info δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του papoutsia.info ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Loading...

Κάποιοι λένε ότι το να είσαι πρόεδρος είναι η πιο σκληρή δουλειά στον κόσμο, αλλά η Ναταλί Ζομάρντ διαφωνεί. Σύμφωνα με αυτή τη Γαλλίδα καλλιτέχνιδα, δεν υπάρχει τίποτα πιο σκληρό από το να μεγαλώνεις ένα παιδί και έχει δημιουργήσει παιχνιδιάρικες και ειλικρινείς εικονογραφήσεις για να το αποδεί

Κάποιοι λένε ότι το να είσαι πρόεδρος είναι η πιο σκληρή δουλειά στον κόσμο, αλλά η Ναταλί Ζομάρντ διαφωνεί. Σύμφωνα με αυτή τη Γαλλίδα καλλιτέχνιδα, δεν υπάρχει τίποτα πιο σκληρό από το να μεγαλώνεις ένα παιδί και έχει δημιουργήσει παιχνιδιάρικες και ειλικρινείς εικονογραφήσεις για να το αποδείξει.

Από τις τεράστιες αλλαγές του σώματος ως το να μην μπορεί να πας με την ησυχία σου στο μπάνιο, η Ναταλί περιλαμβάνει πολλούς αγώνες που περνούν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια διαφορετικών σταδίων της μητρότητας .

Μετακινηθείτε προς τα κάτω για τις εικόνες, ψηφίστε τις αγαπημένες σας και ενημερώστε μας στα σχόλια εάν συμφωνείτε ότι η μητρότητα είναι η πιο υπεύθυνη «θέση».