Απαντηση μαθητη Γυμνασιου σε ερωτημα καθηγητη: Τι θα ελεγες στο Χριστο αν Τον εβλεπες μπροστα σου
ΠΡΟΣΟΧΗ Το papoutsia.info δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του papoutsia.info ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Loading...

Καθηγητής σε Γυμνάσιο της Θεσπρωτίας, ρώτησε μαθητές του: «Τι θα λέγατε στο Χριστό, αν τον βλέπατε μπροστά σας».

Οι απαντήσεις που δόθηκαν ήταν πάμπολλες, ποικίλες, τε­λείως ξεχωριστές από παιδί σε παιδί, ανάλογα με τον χαρακτήρα, τον ψυ­χισμό του, τις επιθυμίες του, τα προβλήματα

Καθηγητής σε Γυμνάσιο της Θεσπρωτίας, ρώτησε μαθητές του: «Τι θα λέγατε στο Χριστό, αν τον βλέπατε μπροστά σας».

Οι απαντήσεις που δόθηκαν ήταν πάμπολλες, ποικίλες, τε­λείως ξεχωριστές από παιδί σε παιδί, ανάλογα με τον χαρακτήρα, τον ψυ­χισμό του, τις επιθυμίες του, τα προβλήματα που συναντά στο περιβάλλον που ζει κ.ο.κ.

Μία από αυτές, είναι συγκλονιστική: «Αρχικά τον ευχαριστώ που καθημερινά με προστατεύει, ευχαριστώ που με έφερε από την ανυπαρξίαστη ζωή, τον ευχαριστώ που η οικογένεια μου είναι καλά και βλέποντας τα στοιχείατης ζωής πιστεύω ότι είναι αληθινόςκαι ζωντανός ο παντοδύναμος Θεός.

Κάθε μέρα προσεύχομαι για τον κόσμο που πεθαίνειστην απιστία, παραβιάζοντας κάθε εντολή του, ραγίζει η καρδούλαμου για τον λόγο αυτό.Και στο τέλος τον ρωτώ κάνοντας στροφή 360ᵒ μοίρεςστο μυαλό μου: Γιατί μας τα δίνεις όλα αυτά αγαπημένε μου Θεέ; Τα αξίζουμε οι αμαρτωλοί...;»