Αιτωλοακαρνανια: Σκηνοθετημενη η αυτοκτονια της 44χρονης; Η μαρτυρια, το εξαφανισμενο κινητο και οι νεες καταθεσεις
ΠΡΟΣΟΧΗ Το papoutsia.info δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του papoutsia.info ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Loading...

Νέα δεδομένα ταράζουν τα νερά για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη. Οι αστυνομικοί συγκλίνουν όλο και περισσότερο στο ενδεχόμενο να είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

Έχουν καλέσει για συμπληρωματική κατάθεση δύο πρόσωπα - κλειδιά, τον γιατρό, σύντροφο, της 44χρονης και τη σύζυγ

Νέα δεδομένα ταράζουν τα νερά για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη. Οι αστυνομικοί συγκλίνουν όλο και περισσότερο στο ενδεχόμενο να είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

Έχουν καλέσει για συμπληρωματική κατάθεση δύο πρόσωπα - κλειδιά, τον γιατρό, σύντροφο, της 44χρονης και τη σύζυγό του προκειμένου να «φωτιστούν σκοτεινά σημεία» της υπόθεσης.

Ο γιατρός πρέπει να απαντήσει στο γιατί όταν πήγε απ έξω από το σπίτι της Ειρήνης, δεν την αναζήτησε, δεν χτύπησε το κουδούνι να μάθει αν είναι καλά, αντίθετα έφυγε.

Το δεύτερο που προσπαθούν να εξιχνιάσουν οι αστυνομικοί είναι το πού ευρίσκετέ το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο παρόλο που έχει γίνει εξονυχιστικός έλεγχος σε όλη τη διαδρομή που ακολούθησε η Ειρήνη με το αμάξι της, δεν έχει βρεθεί.

Είναι πιθανό κάποιος να σκηνοθέτησε την αυτοκτονία και να εξαφάνισε και το κινητό. Ακόμη ένα σημαντικό στοιχείο έρχεται από τις κάμερες ασφαλείας: Η 44χρονη σταμάτησε κάποια στιγμή για να αγοράσει καφέ. Όπως λένε οι αστυνομικοί, είναι απίθανο κάποιος να σχεδιάζει την αυτοκτονία του και λίγο πριν να αγοράζει καφέ.

Η μαρτυρία του κυνηγού

Μαρτυρία κυνηγού στο sinidisi.gr ανοίγει ενδεχομένως άλλους δρόμους στην έρευνα γύρω από το θρίλερ της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη από την Κατοχή, η οποία βρέθηκε νεκρή την περασμένη Δευτέρα μέσα στο αμάξι της, στην παραλία Φωτμού στην Τριχωνίδα.

Κι ενώ λοιπόν το τελευταίο βιντεάκι καταγράφει την 44χρονη να κινείται προς το μοιραίο σημείο, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στη θέση Βαρειά, σε απόσταση δηλαδή 20 λεπτών, κυνηγός από χωριό του Θέρμου, αναφέρει ότι στις 4 το μεσημέρι βρισκόταν στην παραλία αλλά αμάξι δεν υπήρχε! Πρόκειται σίγουρα για σημαντικό στοιχείο καθώς μαρτυρά ότι η γυναίκα οδηγήθηκε στο σημείο αρκετή ώρα αργότερα.

Τι έγινε λοιπόν; Υπήρξε στάση σε άλλη περιοχή; Δέχθηκε κάποιο τηλεφώνημα που άλλαξε προς στιγμήν τον τελικό προορισμό; Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, ότι σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία του κυνηγού, το αμάξι εθεάθη και την επόμενη μέρα το μεσημέρι (Κυριακή) τόσο από τον ίδιο όσο και από φίλους του κυνηγούς. Μάλιστα, ο νεαρός κυνηγός πλησίασε όπως μας αποκάλυψε σε απόσταση αναπνοής από το αμάξι (περίπου 10 μέτρα) χωρίς ωστόσο να διακρίνει αν υπήρχε μέσα κάποιος ή κάποιοι καθώς τα τζάμια ήταν θολά (από τη φωτιά όπως αποδείχθηκε αργότερα). Όπως πάντως με βεβαιότητα μας τόνισε, το μοιραίο αμάξι δεν το είχε ξαναδεί στο εν λόγω σημείο, από το οποίο περνά καθημερινά λόγω της ενασχόλησής του με το κυνήγι, ενώ γνωρίζει την περιοχή με κλειστά μάτια. Πολλές φορές μάλιστα στο σημείο έχει δει αυτοκίνητα, αλλά όχι το μοιραίο.