Ο Μαυριδης εδωσε ολα τα χρηματα απο το Nomads στην παιδογκολογικη του ΑΧΕΠΑ
ΠΡΟΣΟΧΗ Το papoutsia.info δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του papoutsia.info ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Loading...

Ο Γιώργος Μαυρίδης αποκάλυψε πως για να μπει στο Nomads συμφώνησε πως όλα τα χρήματα της αμοιβής του θα πάνε για την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του ΑΧΕΠΑ!

Όπως εξομολογήθηκε ο πασίγνωστος tattoo artist, για να μπει στο παιχνίδι, ζήτησε η αμοιβή του, να πάει για την αν

Ο Γιώργος Μαυρίδης αποκάλυψε πως για να μπει στο Nomads συμφώνησε πως όλα τα χρήματα της αμοιβής του θα πάνε για την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του ΑΧΕΠΑ!

Όπως εξομολογήθηκε ο πασίγνωστος tattoo artist, για να μπει στο παιχνίδι, ζήτησε η αμοιβή του, να πάει για την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Ακόμα και τα χρήματα που κέρδισε από τα επιμέρους έπαθλα θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό. Η συμφωνία ήταν είτε έμενε 1 εβδομάδα είτε 3 μήνες, η ανακαίνιση θα γινόταν.

«Κάποια στιγμή με κάλεσαν στα γραφεία του ΑΝΤ1 να μιλήσω για το Nomads και γενικότερα για το αν θα ήθελα να έχω μια συνεργασία με το κανάλι. Πέρασα την πόρτα του γραφείου του κυρίου Λάτσιου, συζητήσαμε, μου είπε για μια υπερπαραγωγή, το Nomads, και μου έκανε την πρόταση να συμμετάσχω. Για να είμαι ειλικρινής του είπα κατευθείαν όχι, έχοντας στο μυαλό μου ότι να συζητήσουμε ότι άλλο θέλετε εκτός από ριάλιτι επιβίωσης.

Μου είπε να ηρεμήσω, να είμαι πιο διαλακτικός, να το συζητήσουμε Μου έγινε μια πολύ καλή οικονομική πρόταση. Μετά από δύο ημέρες πήγα στο γραφείο του κυρίου Λάτσιου και του είπα ότι δεν θέλω να με ανταμείψετε με πληρωμή ανά εβδομάδα ή ανά επεισόδιο και τους ζήτησα τα χρήματα αυτά να πάνε στο παιδογκολογικό, στην κλινική, και να ανακαινίσουν την πτέρυγα. Τους είπα να κάνουν αυτό και θα μπω. Χαίρομαι που ο ΑΝΤ1 με βοήθησε σε αυτό», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Κοιτάξτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Μαυρίδης στην αρένα του Nomads