Πασχαλης και Αλικη Αρβαντιδη: Νεο μελος στην οικογενεια τους!
ΠΡΟΣΟΧΗ Το papoutsia.info δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του papoutsia.info ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Loading...

Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης και η σύζυγός του, Αλίκη, απολαμβάνουν τον ρόλο του παππού και της γιαγιάς.

Ο γιος τους έφερε πριν από 5 περίπου χρόνια στον κόσμο το πρώτο του παιδί, ένα κοριτσάκι. Σύντομα θα θα αποκτήσει ένα ακόμα παιδάκι και το αποκάλυψε ο πασίγνωστος τραγουδιστής μιλώντα

Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης και η σύζυγός του, Αλίκη, απολαμβάνουν τον ρόλο του παππού και της γιαγιάς.

Ο γιος τους έφερε πριν από 5 περίπου χρόνια στον κόσμο το πρώτο του παιδί, ένα κοριτσάκι. Σύντομα θα θα αποκτήσει ένα ακόμα παιδάκι και το αποκάλυψε ο πασίγνωστος τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερα του “Φτιάξε καφέ να στα πω”.

“Ο νέος χρόνος θα μου φέρει 2ο εγγονάκι”, είπε ο χαρακτηριστικά ο Πασχάλης σχολιάζοντας πόση μεγάλη αδυναμία του έχει η εγγονή του. Ο ερχομός της μικρής έχει δώσει μεγάλη ευτυχία και σε εκείνον και στην σύζυγό του και ανυπομονεί να μεγαλώσει και άλλο η οικογένειά τους.

Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης είναι πια 70 χρονών και απολαμβάνει τις όμορφες στιγμές αυτής της ηλικίας, όπως το χρόνο με την εγγονή του και γςνικότερα με τα αγαπημένα του πρόσωπα.