Συνελήφθη ο 75χρονος που έσερνε σκύλο στην άσφαλτο με αυτοκίνητο στο Μαυροβούνι Λάρισας (βίντεο)
ΠΡΟΣΟΧΗ Το papoutsia.info δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του papoutsia.info ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Loading...

Το απόγευμα της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου συνελήφθη τελικά λίγο μετά τις 18:30 ο 75χρονος άνδρας που εντοπίστηκε το πρωί της ίδιας μέρας να σέρνει στην άσφαλτο έναν σκύλο που είχε δέσει σε αγροτικό όχημα στην περιοχή Μαυροβούνι Λάρισας. Ο βασανιστής του ζώου - σύμφωνα με το Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογ

Το απόγευμα της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου συνελήφθη τελικά λίγο μετά τις 18:30 ο 75χρονος άνδρας που εντοπίστηκε το πρωί της ίδιας μέρας να σέρνει στην άσφαλτο έναν σκύλο που είχε δέσει σε αγροτικό όχημα στην περιοχή Μαυροβούνι Λάρισας. Ο βασανιστής του ζώου - σύμφωνα με το Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ. - αναμένεται σήμερα να μεταφερθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό τι απέγινε το ζώο.

Θυμίζουμε ότι τον δράστη εντόπισε τυχαία χθες ο Γιώργος Γ. ο οποίος κατέγραψε με το κινητό του το βασανιστήριο του σκύλου και ενημέρωσε την Αστυνομία.