Απο φριχτη σ#ξουαλικη κακοποιηση ο θανατος της μικρης Poppi - ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ ΚΑΙ ΑΜΟΚ
ΠΡΟΣΟΧΗ Το papoutsia.info δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του papoutsia.info ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Loading...

Πέντε χρόνια έπειτα από το θάνατο της μικρής Poppi, ο ιατροδικαστής έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από το σπίτι της.

Η μικρή Poppi, όπως αποκάλυψε γιατρός, πέθανε από φριχτή σ#ξουαλική και σωματική κακοποίηση. Η παθολόγος Dr Alison Armour, που εξέτασε το κορμίτου μικρού π

Πέντε χρόνια έπειτα από το θάνατο της μικρής Poppi, ο ιατροδικαστής έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από το σπίτι της.

Η μικρή Poppi, όπως αποκάλυψε γιατρός, πέθανε από φριχτή σ#ξουαλική και σωματική κακοποίηση. Η παθολόγος Dr Alison Armour, που εξέτασε το κορμίτου μικρού παιδιού μετά το θάνατό του κατέθεσε ότι δε βρήκε καμία πιθανή αιτία φυσικού θανάτου.

Ανάμεσα στα τραύματα που υπέστη το 13ων μηνών βρέφος ήταν και βλάβη στα εσωτερικά και αναπαραγωγικά της όργανα, καθώς και σκισμές και μελανιές στα οπίσθιά της.

«Οι τραυματισμοί κατά τη γνώμη μου προκλήθηκαν από πέος ή αντικείμενο με μορφή πέους» τόνισε η Dr Armour.

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα φώτος που είχαν τραβηχτεί από το σπίτι της μικρής Poppi.

Σε αυτές απεικονίζεται μεταξύ άλλων το διπλό κρεβάτι όπου βρέθηκε να έχει χάσει τις αισθήσεις του, το βρέφος και να αιμορραγεί αφού πιθανότατα το κακοποίησε σ#ξουαλικά ο πατέρας του.