Τι αποκαλυψε στο δικηγορο το 19χρονο μοντελο με την κοκαΐνη
ΠΡΟΣΟΧΗ Το papoutsia.info δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του papoutsia.info ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Loading...

Το κουβάρι της υπόθεσης της 19χρονης, η οποία συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνη προσπαθούν να ξετυλίξουν οι ελληνικές Αρχές με τη βοήθεια της Ιντερπόλ.

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του μοντέλου

«Μπόρεσα και μίλησα μαζί της μετά από ειδική άδει

Το κουβάρι της υπόθεσης της 19χρονης, η οποία συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνη προσπαθούν να ξετυλίξουν οι ελληνικές Αρχές με τη βοήθεια της Ιντερπόλ.

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του μοντέλου

«Μπόρεσα και μίλησα μαζί της μετά από ειδική άδεια. Η επικοινωνία ήταν δύσκολη, γιατί η κοπέλα ξεσπούσε σε λυγμούς. Προσπαθώ να τη στηρίξω ψυχολογικά, γιατί έχω την αίσθηση ότι δεν θα τα καταφέρει. Μου έλεγε μέσα σε αναφιλητά ότι “δεν αντέχω να βγάλω τη φυλακή, θα πεθάνω”.

Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή για μένα. Να σκεφτείτε ότι ένα κορίτσι 19 χρονών έχει δικαίωμα μίας δεκάλεπτης τηλεφωνικής επικοινωνίας το μήνα, είτε με τον δικηγόρο είτε με την οικογένειά της. Μετά από μένα συνομίλησε με τους γονείς της και η επικοινωνία ήταν ακόμα πιο δύσκολη, γιατί ήταν φοβερή η συναισθηματική φόρτιση. Αυτά όσον αφορά στο συναισθηματικό και ψυχολογικό περιβάλλον», είπε αρχικά ο δικηγόρος της.

Αναφορικά με τα στοιχεία της υπόθεσης, ο δικηγόρος της 19χρονης δεν θέλησε να αποκαλύψει λεπτομέρειες, ωστόσο τόνισε ότι «μου είπε ότι είναι αθώα, ότι το σακίδιο της παρεδόθη και ότι δεν γνώριζε το περιεχόμενό του. Της είπαν ότι θα την συναντήσουν στο Χονγκ Κονγκ, όπου θα έμενε στην πόλη για μια εβδομάδα. Η έκπληξη της ήταν τεράστια, όταν συνελήφθη».

«Είναι ξεκάθαρο από πλευράς της, διακηρύσσει την αθωότητα της. Θεωρεί ότι παγιδεύτηκε από γνωστά ή φιλικά πρόσωπα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα δημοσίως. Υπάρχουν δυο ζητήματα που πρέπει να ξεκαθαριστούν. Το πρώτο είναι η συνεργασία της με τις αρχές και το δεύτερο η επίδραση που θα έχει η εξάρθρωση της συμμορίας για την άτυχη Ειρήνη», τόνισε μιλώντας στο κανάλι του Ant1.