Η μανα του Παντελιδη περνα στην αντεπιθεση απατωντας στην Αρναουτη μεσα απο τηλεοπτικη εκπομπη
ΠΡΟΣΟΧΗ Το papoutsia.info δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του papoutsia.info ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Loading...

Η Μίνα Αρναούτη έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη...στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή Αυτοψία.

Η 31χρονη μίλησε για το τροχαίο, τον αδερφό του Παντελή, που την στοχοποίησε, γιατί δεν έχει πάει ακόμα στον τάφο του τραγουδιστή,

Η Μίνα Αρναούτη έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη...στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή Αυτοψία.

Η 31χρονη μίλησε για το τροχαίο, τον αδερφό του Παντελή, που την στοχοποίησε, γιατί δεν έχει πάει ακόμα στον τάφο του τραγουδιστή, τις επεμβάσεις που έχει κάνει μετά το ατύχημα και τις «επιθέσεις», που δέχτηκε από την οικογένεια Παντελίδη!

Σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν, η μάνα του αδικοχαμένου τραγουδιστή θα βγει πρώτη φορά σε εκπομπή και θα μιλήσει. Η κυρία Αθηνά θα περάσει στην αντεπίθεση και θα απαντήσει και στην Μίνα. Η μάνα του Παντελή, όπως λέγεται θα βγει στην Τατιάνα Στεφανίδου στο Έψιλον τις επόμενες μέρες. Η συνέντευξη θα δοθεί σε εξωτερικό χώρο και θα προβληθεί ένα απόσπασμα. H εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον μεγάλο αδερφό του Παντελή, Τριαντάφυλλο , αλλά όπως είπε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα «Μόλις άκουσε τη φωνή μου και ποια είμαι, μου το έκλεισε, προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε και με τον δικηγόρο της οικογένειας, αλλά»!

Κοιτάξτε το σχετικό απόσπασμα!