Μίνα Αρναούτη: Κρίμα που δεν μπόρεσα ούτε να πάω ποτέ στο σημείο αυτή τη στιγμή που βρίσκεται ο Παντελής
ΠΡΟΣΟΧΗ Το papoutsia.info δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του papoutsia.info ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Loading...

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το βραδάκι πριν το μοιραίο τροχαίο – Οι δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο και η σχέση με την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή

Τις στιγμές που έζησε με τον Παντελή Παντελίδη το βραδάκι πριν από το μοιραίο τροχαίο περιγράφει σε τηλεοπτική τ

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το βραδάκι πριν το μοιραίο τροχαίο – Οι δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο και η σχέση με την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή

Τις στιγμές που έζησε με τον Παντελή Παντελίδη το βραδάκι πριν από το μοιραίο τροχαίο περιγράφει σε τηλεοπτική της συνέντευξη η κοπέλα που καθόταν στο πίσω κάθισμα του πολυτελούς αυτοκινήτου.

Η Μίνα Αρναούτη, φίλη του τραγουδιστή, περιγράφει τι έγινε το μοιραίο βραδάκι: «Εμένα ο Παντελής όταν μου είπε “αν θέλεις να έρθεις εκεί”, μου είπε ότι θα πάμε σε ένα σπίτι που είναι ο φίλος μου ο τάδε, να παίξουμε λίγο πόκερ, να γελάσουμε. Εγώ δε φαντάστηκα ότι μπορεί αυτό να μην είναι σπίτι. Να είναι σπίτι - λέσχη. Όταν έφτασα εκεί διαπίστωσα ότι ήταν πάρα πολλά τα λεφτά που παίζανε. Ότι ήταν πιο επαγγελματικό.»

Ενώ η περιγραφή της συνεχίζεται και φτάνει λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη: «Πριν το ατύχημα δε μιλάγαμε καθόλου μεταξύ μας. Ο Παντελής οδηγούσε, η Φρόσω τσέκαρε κάτι μηνύματα στο κινητό της. Είχα την αίσθηση ότι δεν μπορούσε να το ελέγξει. Σα να το άφησε να φύγει».

Για τις επιθέσεις στην οικογένεια του τραγουδιστή: «Έκανα πέντε χειρουργεία. Τα τρία την πρώτη μέρα που ήμουν στο νοσοκομείο γιατί κινδύνευσε πολύ σοβαρά η ζωή μου. Δε θεωρώ ότι έκανα άδικες επιθέσεις στην οικογένεια του Παντελή. Αν έκανα επιθέσεις. Θεωρώ απλά ότι έλεγα τη δική μου αλήθεια».

Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει πως έμαθε για το θάνατο του Παντελή δύο μήνες μετά, όταν ρώτησε τη μάνα της στο νοσοκομείο πώς πήγε η πρεμιέρα. Όπως είπε, θέλει να επισκεφθεί τον τάφο του τραγουδιστή αλλά θεωρείται ανεπιθύμητη από την οικογένειά του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: