Κατερρευσε μπροστα στις καμερες η Μαρια Κορινθιου!
ΠΡΟΣΟΧΗ Το papoutsia.info δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του papoutsia.info ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Loading...

Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για την παράσταση "Γοργόνες και μάγκες".

Η Μαρία Κορινθίου τελευταία βρέθηκε στο στόχαστρο ιδιαίτερα σκληρών σχολίων για την επιλογή της να φωτογραφηθεί γυμνή στο Down Town. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί φέτος στη θεατρική παράσταση

Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για την παράσταση "Γοργόνες και μάγκες".

Η Μαρία Κορινθίου τελευταία βρέθηκε στο στόχαστρο ιδιαίτερα σκληρών σχολίων για την επιλογή της να φωτογραφηθεί γυμνή στο Down Town. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί φέτος στη θεατρική παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες». Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, λοιπόν, η Μαρία έβαλε τα κλάματα από συγκίνηση για τη συνεργασία της με σπουδαία ονόματα του καλλιτεχνικού κόσμου.

«Τώρα είναι λίγο περίεργο έτσι όπως νιώθω, αλλά από την άλλη είναι τόσο υπέροχο και λυτρωτικό όλο αυτό! Είναι τιμή μου που βρίσκομαι σε αυτό το τραπέζι με αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, είναι μεγάλο δέος», είπε κλαίγοντας.

Λίγο αργότερα, η Μαρία Κορινθίου δήλωσε: «Δεν θα σταματήσω να κάνω αυτό που θέλω επειδή λένε κάποιοι. Δεν θα τους κάνω το χατίρι. Αυτό αγαπάω και αυτό κάνω. Υπάρχουμε, συγγνώμη κιόλας».