Ελλάδα έχεις ταλέντο ο αλβανός τραμπούκος που τα βάζει με τους κριτές !
ΠΡΟΣΟΧΗ Το papoutsia.info δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του papoutsia.info ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Loading...

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η αναίδεια ενός Αλβανού διαγωνιζόμενου απέναντι στους κριτές του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ο οποίος όταν αντιλήφθηκε πως δεν πέρασε στην επόμενη φάση, άρχισε να τους τα... χώνει!Ο Ερτίλ περί του οποίου ο λόγος, τα... έβαλε με τη Μαρία Μπακοδ

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η αναίδεια ενός Αλβανού διαγωνιζόμενου απέναντι στους κριτές του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ο οποίος όταν αντιλήφθηκε πως δεν πέρασε στην επόμενη φάση, άρχισε να τους τα... χώνει!Ο Ερτίλ περί του οποίου ο λόγος, τα... έβαλε με τη Μαρία Μπακοδήμου, στη συνέχεια περιέλαβε... τον Γιώργο Καπουτζίδη, και κατέληξε να εξωτερικεύει την ομολογουμένως άσχημη συμπεριφορά τους, στον Σάκη Τανιμανίδη.

Στο τέλος ο Ερτίλ πήρε την μπάλα του και αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής, μαζί με τα νεύρα του και την απαράδεκτη συμπεριφορά του, απέναντι στους κριτές.

Δείτε το βίντεο: