Εκδίκηση: 3+1 κόλπα για να πιάσεις το αρκουδάκι με τη δαγκάνα
ΠΡΟΣΟΧΗ Το papoutsia.info δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του papoutsia.info ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Loading...

Η εικόνα, συνήθης: εμείς πιτσιρικάδες να τρέχουμε στα«ηλεκτρονικά»με ταχύτητα που δύσκολα θα μπορούσε να αναπτύξει ακόμα και ο Γιουσέιν Μπολτ (βλέπετε καίγαμε ενθουσιασμό για «καύσιμο») και να μπαίνουμε με τις μπάντες στο μαγαζί.
Εκεί, στην άκρη, το προσωπικό μας

Η εικόνα, συνήθης: εμείς πιτσιρικάδες να τρέχουμε στα«ηλεκτρονικά»με ταχύτητα που δύσκολα θα μπορούσε να αναπτύξει ακόμα και ο Γιουσέιν Μπολτ (βλέπετε καίγαμε ενθουσιασμό για «καύσιμο») και να μπαίνουμε με τις μπάντες στο μαγαζί.
Εκεί, στην άκρη, το προσωπικό μας, αξεπέραστο «Έβερεστ» να μας κοιτά αφ’ υψηλού, μιας και ήμασταν ζουμπάδες: το μηχάνημα με την δαγκάνα, πληθωρικό στη γωνιά του, έμοιαζε να μας καλεί σαν Σειρήνα στην οποία δεν μπορούσαμε ν’ αντισταθούμε με τίποτα.

Ελάτε, όλοι ξέρετε τη συνέχεια: πηγαίναμε προς το μέρος του, ξοδεύαμε περίπου τον ετήσιο προϋπολογισμό ενός μικρού κράτους σε αποτυχημένες προσπάθειες, κι όταν μας τελείωναν τα κέρματα από το συνεχές «τάισμα» παίρναμε εκείνα τα δύο σημεία του σώματός μας που ομοιοκαταληκτούν με τη λέξη «ζάρια».

Γιατί, όπως ξέρετε καλά κι εσείς,ποτέ κανείςδεν κέρδιζε το ρημάδι το μηχάνημα, καθώς με το που τσακώναμε το αρκουδάκι και το σηκώναμε ελαφρά στον αέρα, αυτό έπεφτε και πάλι κάτω, αλλάεκτόςτης τρύπας που θέλαμε.Πόσες και πόσες φορές δεν αισθανθήκαμε αθεράπευτα αποτυχημένοι; Πόσες φορές δεν νιώσαμε μια ανεξέλεγκτη ορμή να την πέσουμε στο μηχάνημα και να το κάνουμε κομμάτια; Πόσες φορές δεν περάσαμε το βράδυ σ’ ένα δωμάτιο με λευκή επένδυση από αφρολέξ, φορώντας ένα πουκάμισο που κουμπώνει πίσω και μονολογώντας «Κάποια μέρα θα πιάσω το αρκουδάκιΘΑ ΤΟ ΠΙΑΣΩ

Ε λοιπόν, ήρθε η ώρα να φας το κρύο πιάτο της εκδίκησης που σου αναλογεί: το menshouse.gr έψαξε και βρήκε για χάρη σου τα 3+1 κορυφαία κόλπα προκειμένου να κερδίσεις, επιτέλους, το αρκουδάκι και στα παρουσιάζει για να γλεντήσεις το μηχάνημα όπως του αξίζει.

Βγάλε τα μαχαιροπίρουνα και ξεκινάμε:

1) Γίνε Magneto

Απλή, τίμια κλεψιά: φέρνεις έναν μαγνήτη μαζί σου στο ουφάδικο και μετά κάνεις αυτό που δείχνει το βίντεο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Φρόντισε να ουρλιάξεις φεύγοντας «ΔΕ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕΕΕΕ!!!»και θα νιώσεις μια πρωτοφανή ψυχική ανάταση. Αν, μάλιστα, ενθουσιαστείς υπέρμετρα, ίσως η ανάταση να μην είναι μόνο ψυχική.