Χαμός σε κηδεία στη Φθιώτιδα – Συγγενείς, ξέθαψαν νεκρό
ΠΡΟΣΟΧΗ Το papoutsia.info δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του papoutsia.info ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Loading...

Πανικός την ώρα τηςκηδείαςΣυνελήφθη ο ιδιοκτήτης Γραφείου Τελετών– Φωνές και μηνύσεις

Χαμός επικράτησε το μεσημέρι της Τρίτης (22/08/2017)στην κηδεία ενός 68χρονου, όταν συγγενείς ανακάλυψαν πως ο υπεύθυνος του Γραφείου

Πανικός την ώρα τηςκηδείαςΣυνελήφθη ο ιδιοκτήτης Γραφείου Τελετών– Φωνές και μηνύσεις

Χαμός επικράτησε το μεσημέρι της Τρίτης (22/08/2017)στην κηδεία ενός 68χρονου, όταν συγγενείς ανακάλυψαν πως ο υπεύθυνος του Γραφείου Τελετών, στον οποίο είχαν απευθυνθεί για τη διαδικασία, δεν έπραξε τις οδηγίες που του είχαν δώσει.

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, τα παιδιά του εκλιπόντα ανέθεσαν την κηδεία σε τοπικό Γραφείο Τελετών. Έδωσαν μάλιστα στον υπεύθυνο τα ρούχα και όλα τα απαραίτητα για να φροντίσουν τη σορό του πατέρα τους.

Η κηδεία του 68χρονου έγινε στις 12:00 το μεσημέρι στη Μακρακώμη. Μισή ώρα νωρίτεραη κόρη του νεκρού δέχθηκε τηλεφώνημα από το γραφείο τελετών ότι δεν ήταν δυνατόν να ανοιχτεί το φέρετρο λόγω της εικόνας που παρουσίαζε η σορός.Η κόρη, δεν αντέδρασε στην εντολή, παρόλο που όπως αργότερα είπε στους αστυνομικούς ήθελε να δει τον πάτερα της για τελευταία φορά.
Κατά τη διάρκεια της ταφής, όπως αναφέρει το Lamiareport.gr, κάποιοι συγγενείς και φίλοι παρατήρησαν ότιο νεκρός δεν ήταν ντυμένος, αλλά σκεπασμένος με ένα σεντόνι.

Τα παιδιά του εκλιπόντα ενημερώθηκαν για το γεγονός, και αμέσως κάλεσαν τον υπεύθυνο του Γραφείου Τελετών.Μετά από έντονη φραστική αντιπαράθεση, γύρισαν στο νεκροταφείο και τον υποχρέωσαν να ξεθάψει τον πάτερα τους που μόλις είχαν θάψει. Δυστυχώς εκεί διαπιστώθηκε αυτό που δεν ήθελαν να πιστέψουν ότι είχε συμβεί. Ο νεκρός δεν ήταν ντυμένος και περιποιημένος, ενώ εμφάνισε και κάποια σημάδια σήψης, που δεν δικαιολογούνται για την μια ημέρα, που μεσολάβησε μέχρι να γίνει η κηδεία.