Από την Άση Μπήλιου: Ολική Εκλειψη στο Λέοντα: Να δείξουν Μεγάλη Προσόχη ΑΥΤΑ τα Ζώδια
ΠΡΟΣΟΧΗ Το papoutsia.info δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του papoutsia.info ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Loading...

Από την Άση Μπήλιου: Ολική Εκλειψη στο Λέοντα: Να δείξουν Μεγάλη Προσόχη ΑΥΤΑ τα Ζώδια

Δείτε ΕΔΩ για ποια Ζώδια λέει

Τι μας επιφυλάσσει τελικά η Ολική Εκλειψη στο Λέοντα?

Ποια ειναι τα Ζώδια που θα ε

Από την Άση Μπήλιου: Ολική Εκλειψη στο Λέοντα: Να δείξουν Μεγάλη Προσόχη ΑΥΤΑ τα Ζώδια

Δείτε ΕΔΩ για ποια Ζώδια λέει

Τι μας επιφυλάσσει τελικά η Ολική Εκλειψη στο Λέοντα?

Ποια ειναι τα Ζώδια που θα επηρεάσει & πρέπει να προσέξουν?

Δύσκολη προβλέπεται η πανσέληνος στις 21 Αυγούστου.

Η κορυφαία αστρολόγος, Άση Μπήλιου, με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να προειδοποιήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για όσα τους περιμένουν.

Έκλειψη Ηλίου την 21η Αυγούστου στον Λέοντα!


Είναι η πιο δυνατή έκλειψη της χρονιάς για την οποία έχουν γραφτεί πολλά και σίγουρα ακόμη κι αν δεν θα έχουμε την ευκαιρία να την δούμε στην χώρα μας δεν σημαίνει ότι δεν μας επηρεάζει.

Ορατή θα είναι πλήρως στην Αμερική. Άλλωστε το ωροσκόπιο του Τραμπ επηρεάζεται ιδιαιτέρως, αφού έχει ωροσκόπο και Άρη στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα. Ωροσκόπο Λέοντα παρεμπιμπτόντως είχε και η αγαπημένη Ζωή Λάσκαρη που έφυγε χτες.

Ο συνδυασμός Κρόνου πάνω στον Ήλιο της (ήταν Τοξότης) με Πλούτωνα στον Λέοντα πάνω στον ωροσκόπο, να χτυπιέται από τις εκλείψεις της φετινής χρονιάς κι άλλοι βέβαια παράγοντες (πρόοδοι, λοιπές διελεύσεις) έδειχναν ένα πολύ δύσκολο timing για εκείνη.

Η Αμερική όπως και η Αγγλία είναι τα κράτη που επηρεάζονται περισσότερο μέχρι το ξεκίνημα του 2019 από αυτή την έκλειψη. Μην περιμένετε βέβαια ότι όλα θα συμβούν την Δευτέρα.


Δεν λειτουργούν έτσι οι εκλείψεις. Πολλές φορές η επιρροή τους γίνεται αντιληπτή μέρες ή μήνες μετά. Αναλυτικά για κάθε ζώδιο θα κάνω επιπλέον πόστ.

Το σίγουρο είναι ότι οιΛέοντες, οι Υδροχόοι, οι Ταύροι και οι Σκορπιοίμε γενέθλια τις τελευταίες ημέρες των ζωδίων αυτών θα επηρεαστούν περισσότερο. Το ίδιο και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στις 27,28,29 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Η έκλειψη φέρνει αλλαγές στην ζωή μας. Όμως δεν χρειάζεται να τις φοβόμαστε ίσα ίσα που πρέπει να τις καλοδεχτούμε. Μην ξεχνάτε ότι η έκλειψη αυτή είναι ταυτόχρονα και νέα σελήνη. Άρα παραπέμπει σε νέα ξεκινήματα που κάποιες φορές για να γίνουν χρειάζεται να δώσουμε τέλος σε κάποιες άλλες καταστάσεις ή σχέσεις κι ίσως με ένα δύσκολο τρόπο.

Η έκλειψη αυτή αφορά το » εγώ» μας, τον εαυτό μας, τη δική μας ταυτότητα. Το μήνυμα που στέλνει είναι βρες τον εαυτό σου, ανάλαβε τις ευθύνες σου, σταμάτα να κατηγορείς τους άλλους για ότι δεν πάει καλά στη δική σου ζωή.

Όσο κι αν προβληματιστούμε ή σοκαριστούμε από τα γεγονότα που σίγουρα κι αυτή τη φορά θα είναι ζόρικα παγκοσμίως δεν πρέπει να χάνουμε το δικό μας κέντρο βάρους και αντί να περιμένουμε τους άλλους, να μεριμνήσουν για μας ας δούμε εμείς οι ίδιοι πως μπορούμε να αλλάξουμε αυτά που δεν μας αρέσουν γύρω μας