Θρήνος στην Κρήτη για 18χρονο Μιχάλη: Πώς έχασε τη ζωή του λίγο πριν το… Τραγική ειρωνία [φωτο]
ΠΡΟΣΟΧΗ Το papoutsia.info δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του papoutsia.info ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Loading...

Ποιο το νέο αιματηρό τροχαίο στηνΚρήτημε θύμα τον18χρονο Μιχάλη Λαζανάκη;

Εναν ακόμη νέο άνθρωπο, 18 ετών, που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, θρηνεί σήμερα ηΚρήτη.

Ο18χρονος Μιχάλης Λαζανάκηςέχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί ότ

Ποιο το νέο αιματηρό τροχαίο στηνΚρήτημε θύμα τον18χρονο Μιχάλη Λαζανάκη;

Εναν ακόμη νέο άνθρωπο, 18 ετών, που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, θρηνεί σήμερα ηΚρήτη.

Ο18χρονος Μιχάλης Λαζανάκηςέχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί όταν το αυτοκίνητό του για άγνωστο λόγο έφυγε από το δρόμο και καρφώθηκε σε μια ελιά.

Ο18χρονοςδούλευε αυτό το καλοκαίρι σε κέντρο κοινωνικών εκδηλώσεων στην περιοχή της Μεσαράς και γύρω στις 8 το πρωί επέστρεφε στο σπίτι του στο Αμπελούζο, μετά την εργασία του.

Τραγική λεπτομέρεια, όπως αναφέρει το cretalive.gr, το γεγονός ότι ο άτυχος νέος τραυματίστηκε θανάσιμα λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του επιστρέφοντας από τη δουλειά.

Είχε μιλήσει μάλιστα, περίπου στις 7.00 το πρωί, με τη μητέρα του στο τηλέφωνο κι εκείνη είχε προσφερθεί να πάει να τον παραλάβει, μια και εργαζόταν όλη τη νύχτα.

ΟΜιχάληςόμως δεν δέχτηκε, της είπε ότι ήταν σε θέση να επιστρέψει στο σπίτι και αυτή ήταν η τελευταία φορά που η χαροκαμένη μάνα άκουσε τη φωνή του18χρονουγιου της.

Οι γονείς, τα 3 αδέρφια, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στονΜιχάληστις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας, στη γενέτειρά του τον Αμπελούζο.