Γιάννης Σερβετάς: ΑΜΑΝ αυτά τα διόδια!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ Το papoutsia.info δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του papoutsia.info ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Loading...

Ο Γιάννης Σερβετάς γνωρίζει πώς να προσεγγίζει σημαντικά θέματα της κοινωνίας μας με έναν πολύ ιδιαίτερο, σαρκαστικό τρόπο. Ο συμπαρουσιαστής των ΑΜΑΝ επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά αυτό το έμφυτο ταλέντο του, δημιουργώντας ένα βίντεο διάρκειας μόλις 130 δευτερολέπτων στο οποίο εμφανίζεται να κατ

Ο Γιάννης Σερβετάς γνωρίζει πώς να προσεγγίζει σημαντικά θέματα της κοινωνίας μας με έναν πολύ ιδιαίτερο, σαρκαστικό τρόπο. Ο συμπαρουσιαστής των ΑΜΑΝ επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά αυτό το έμφυτο ταλέντο του, δημιουργώντας ένα βίντεο διάρκειας μόλις 130 δευτερολέπτων στο οποίο εμφανίζεται να κατεβαίνει με το αυτοκίνητο από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

Στο στόχαστρο του Σερβετά μπαίνουν τα διόδια με το εξωπραγματικό –για τα ελληνικά δεδομένα- κόστος τους, όπως επίσης και αλλεπάλληλες στάσεις «κάθε τρεις και λίγο» για την πληρωμή τους. Το καλύτερο σχόλιο για το βίντεο προέρχεται από τον ίδιο, ο οποίος γράφει χαρακτηριστικά: «Η κάθοδος προς Αθήνα, η κάθοδος της στάθμης των χρημάτων».

Είναι πολλά τα λεφτά, Γιάννη!

Δείτε το βίντεο που ανέβασε.