Λάρισα: Τρεις συλλήψεις σε παράνομο οίκο ανοχής
ΠΡΟΣΟΧΗ Το papoutsia.info δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του papoutsia.info ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Loading...

Δύο γυναίκες, ηλικίας 56 και 50 ετών, συνελήφθησαν για μαστροπεία στη Λάρισα, με την κατηγορία ότι εξέδιδαν 35χρονη.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας οι συλληφθείσες εντοπίστηκαν σε οικία της πό

Δύο γυναίκες, ηλικίας 56 και 50 ετών, συνελήφθησαν για μαστροπεία στη Λάρισα, με την κατηγορία ότι εξέδιδαν 35χρονη.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας οι συλληφθείσες εντοπίστηκαν σε οικία της πόλης να προάγουν στην πορνεία την 35χρονη, έναντι χρηματικού ποσού.

Στην κατοχή της 56χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, ενώ επιπλέον στο σπίτι εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ σε βάρος της 35χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου «περί εκδιδόμενων επ' αμοιβή προσώπων».

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.