Τουρίστριες καταγγέλλουν ότι βιάστηκαν στη Ρόδο
ΠΡΟΣΟΧΗ Το papoutsia.info δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του papoutsia.info ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Loading...

Με δύο υποθέσειςβιασμώνσε βάροςαλλοδαπών τουριστριώναπό ομοεθνείς τους, ασχολείται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Η πρώτη υπόθεση αφορά20χρονη από τη Νορβηγία, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της από 21χρονο συμπατριώτη της και η δεύτερη μία Σου

Με δύο υποθέσειςβιασμώνσε βάροςαλλοδαπών τουριστριώναπό ομοεθνείς τους, ασχολείται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Η πρώτη υπόθεση αφορά20χρονη από τη Νορβηγία, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της από 21χρονο συμπατριώτη της και η δεύτερη μία Σουηδέζα που επίσης κατήγγειλε ότι βιάστηκε από άγνωστο Σουηδό.Και στις δύο περιπτώσεις οι φερόμενοι ως δράστες διασκέδαζαν με τις παθούσες.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, την Τετάρτητο πρωί εμφανίστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η 20χρονη από τη Νορβηγία καικατήγγειλε ότι το προηγούμενο βράδυ διασκέδαζε σε μπαρ στην πόλη της Ρόδου μαζί με τον 21χρονο ομοεθνή της ο οποίος την οδήγησε σε παραλία, όπου και τη βίασε.

Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοίσυνέλαβαν τον 21χρονο Νορβηγόο οποίος παραδέχτηκε ότιπράγματι έκαναν έρωταμε την νεαρή αλλοδαπή,αλλά με τη θέλησή της.

Χθες, επίσης, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου καταγγέλθηκε απόνεαρή Σουηδέζα ότι το προηγούμενο βράδυ διασκέδαζε με συμπατριώτη της σε μπαρ της πόλης της Ρόδου και περίπου στη μία και μισή τα ξημερώματα έφυγαν από εκεί και σε παρακείμενη παραλία τη βίασε.

Ο δράστης αναζητείται, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.