Βομβα απο Βουλευτη Κυβερνησης: «Παμε σε εκλογες και γυρναμε στη δραχμη στις… Δεν υπαρχει αλλη λυση»
ΠΡΟΣΟΧΗ Το papoutsia.info δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του papoutsia.info ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Loading...

Ποιες η δηλώσεις βουλευτή της Κυβέρνησης που άναψε φωτιές, λέγοντας ότι θα πάμε σε εκλογές και θα γυρίσουμε στη δραχμή;

«Αν η αξιολόγηση δεν κλείσει αν ο χρόνος διαπραγμάτευσης επιμηκυνθεί και συμπέσει με τον χρόνο όπου οι οικονομικές δυνατότητες προς τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτ

Ποιες η δηλώσεις βουλευτή της Κυβέρνησης που άναψε φωτιές, λέγοντας ότι θα πάμε σε εκλογές και θα γυρίσουμε στη δραχμή;

«Αν η αξιολόγηση δεν κλείσει αν ο χρόνος διαπραγμάτευσης επιμηκυνθεί και συμπέσει με τον χρόνο όπου οι οικονομικές δυνατότητες προς τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων σε πληρωμή τόκων και χρεολύσιων.

Θα εξαρτηθούν συνεπώς αν στον χρόνο είτε Φεβρουάριο ή Μάρτιο δεν βρούμε λύση , τότε μονόδρομος είναι η λαϊκή ετυμηγορία» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98, προχωρησε ακομη περισσότερο και αφού χαρακτήρισε παραμύθια τις υποσχέσεις για την αντιμετώπιση του χρέους περί επιμήκυνσης και απομείωσης του χρέους γιατί μέχρι τώρα δεν έχουμε δει κάτι, όπως είπε, πρόσθεσε πιο κάτω:

«άρα λοιπόν και η επαναφορά στο εθνικό νόμισμα, τη δραχμή είναι σενάριο που δεν μπορεί να το αποκλείσει κανένας, γιατί δεν βλέπω και τίποτε άλλο».

Μέχρι στιγμής κανένας από την Κυβέρνηση δεν έχει σχολιάσει τις δηλώσεις του βουλευτή της ΑΝΕΛ τόσο για τις εκλογές όσο και στο γυρισμό της δραχμής.

Ωστόσο, ο κόσμος έχει φοβηθεί και κουραστεί αρκετά, αφού και η εκλογές και ο γυρισμός στην Δραχμή θα φέρουν τα πάνω κάτω.