ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - 21χρονη βγηκε ραντεβου με εναν απο το φαισμπουκ και την εκανε ΣΟΥΡΩΤΉΡΙ
ΠΡΟΣΟΧΗ Το papoutsia.info δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του papoutsia.info ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Loading...

Τι χρησιμοποίησαν τα τέσσερα άτομα για ναβιά σ Oυντην21χρονηφoιτήτρια από τηΘεσσαλονίκη;

αμόκ και αποτροπιασμό προκαλεί η μεγάλη αποκάλυψη ανατριχιαστικής υπόθεσηςβιασμού21χρονηςφoιτήτριας στηΘ

Τι χρησιμοποίησαν τα τέσσερα άτομα για ναβιά σ Oυντην21χρονηφoιτήτρια από τηΘεσσαλονίκη;

αμόκ και αποτροπιασμό προκαλεί η μεγάλη αποκάλυψη ανατριχιαστικής υπόθεσηςβιασμού21χρονηςφoιτήτριας στηΘεσσαλονίκη, από 3 άνδρες και μία γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δημοσιεύματος, το άγριο θρίλερ για την άτυχη21χρονηκοπέλα, ξεκίνησε όταν γνώρισε μέσω facebook στο ίντερνετ έναν “Γιώργο, με τον οποίο ανέπτυξε καθημερνή επικοινωνιακή και κάποια στιγμή, τον προσκάλεσε σπίτι της για να γνωριστούν.

Ο “Γιώργος, ρώτησε την21χρονηαν την πείραζε να έφερνε μαζί του κι ένα φιλικό του ζευγάρι, όπως κι έγινε

Την ημέρα του ραντεβού ήπιαν από μια μπύρα και τότε, ξεκίνησε ο εφιάλτης.

Η21χρονηφoιτήτρια άρχισε να χάνει σιγά σιγά τις αισθήσεις της και το μόνο που θυμήθηκε όταν ξύπνησε από το λήθαργο για να διαπιστώσει ότι είχε υποστεί άθλια κακοποίηση, ήταν πως στο μεταξύ είχε πάει στο σπίτι της και τέταρτο άτομο.

Η κοπέλα μόλις συνήλθε ειδοποίησε την αστυνομία και μετά από έρευνες συνελήφθησαν και οι 3oκαι η κοπελα. Δύο απο τους συλληφθέντες είναι Αλβανικής καταγωγής ενώ ο ένας νεαρός και η κοπέλα είναι Έλληνες.

Ωστόσο ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε ίχνηβιασμούκαι εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα αυτής της περίεργης υπόθεσης

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, οπως έγινε πασίγνωστο, οι δράστες φέρονται να χορήγησαν στη νεαρά γυναίκα μεφεδρόνη, μια συνθετική διεγερτική ουσία, με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις της.

Η ουσία αυτή είναι γνωστή ως “μιάου-μιάου και διακινείται κυρίως μέσω διαδικτύου, ενώ κάνει θραύση σε νυχτερινά μαγαζιά της Ευρώπης και των ΗΠΑ.