ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ - Σκληρες εικονες απο το σημερινο Survivor - Χλωμιασε ολη η παραγωγη του Σκαι
ΠΡΟΣΟΧΗ Το papoutsia.info δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του papoutsia.info ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Loading...

Τώρα ΕΓΙΝΕ διαρροή για Survivοr: Ο σοβαρός Tραυματισμός και η Μεγάλη ανατροπή

Δείτε το Video που ακολουθεί

Έρχονται τα πάνω-κάτω απόψε στο Survivοr.

Μπορεί ο Σάκης Τανιμανίδης να το έχει πει πολλές φορές, όμ

Τώρα ΕΓΙΝΕ διαρροή για Survivοr: Ο σοβαρός Tραυματισμός και η Μεγάλη ανατροπή

Δείτε το Video που ακολουθεί

Έρχονται τα πάνω-κάτω απόψε στο Survivοr.

Μπορεί ο Σάκης Τανιμανίδης να το έχει πει πολλές φορές, όμως πράγματι, το Survivor είναι ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές.

Το χθεσινό αγώνισμα επάθλου το κέρδισε μόνος του ο Ντάνος, καθώς η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν μπορούσε να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατέληξε να παίξει 15(!) παιχνίδια μόνος του και να κερδίσει το έπαθλο

Ο συγκεκριμένος τραυματισμός λοιπόν φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα σοβαρός, γεγονός που έκανε τους υπεύθυνους του Survivor να αλλάξουν τον προγραμματισμό τους.

Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού ανακοίνωσε: «Είχαμε στο μυαλό μας ότι θα μπορούν να αγωνίζονται και οι δύο. Ο τραυματισμός της Ευρυδίκης όμως αλλάζει πλέον τα δεδομένα.

Για αυτό από σήμερα και μέχρι το τέλος του φετινού Survivor το παιχνίδι γίνεται ατομικό. Από εδώ και πέρα σε κάθε αγώνισμα, νικητής θα είναι μόνο ένας παίκτης»!

Έτσι λοιπόν το αγώνισμα που θα δούμε απόψε στο παιχνίδι θα είναι ατομικό. Στη διάρκειά του όμως ο Κωνσταντίνος Βασάλος φαίνεται να τραυματίζεται σοβαρά και να φωνάζει από πόνο.

Δείτε όλα όσα πρόκειται να συμβούν απόψε στο Survivor: