Η παίκτρια του Ρουκ Ζουκ που έκανε τη Μακρυπούλια να τραβάει τα μαλλιά της!
ΠΡΟΣΟΧΗ Το papoutsia.info δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του papoutsia.info ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Loading...

Η Μελίνα είναι μια κοπέλα που σπουδάζει βοηθός Ραδιολογίας και Ακτινολογίας, λέει πως στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με τον υπολογιστή και παίζει παιχνίδια και πρόσφατα συμμετείχε στο νέοΡουκ Ζουκ. Και μπορεί η ομάδα της να μην κέρδισε τελικά αλλά το μόνο βέβαιο είναι πως κατάφερε με την εμφ

Η Μελίνα είναι μια κοπέλα που σπουδάζει βοηθός Ραδιολογίας και Ακτινολογίας, λέει πως στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με τον υπολογιστή και παίζει παιχνίδια και πρόσφατα συμμετείχε στο νέοΡουκ Ζουκ. Και μπορεί η ομάδα της να μην κέρδισε τελικά αλλά το μόνο βέβαιο είναι πως κατάφερε με την εμφάνισή της στο τηλεπαιχνίδι όχι μόνο ξεχωρίσει αλλά οι απαντήσεις της να γίνουν και viral βίντεο στο ίντερνετ.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια συμπαίκτριά της κλήθηκε να της περιγράψει την λέξη «Γέφυρα». Εκείνη χρησιμοποιεί για την περιγραφή το «Ρίο- Αντίρριο», η Μελίνα λέει «Γέφυρα» και τώρα είναι η σειρά της να περιγράψει την ίδια λέξη. Κι εκεί ακούγεται να λέει ξανά «Ρίο- Αντίρριο». Το παιχνίδι φυσικά σταματά, καθώς απαγορεύεται να επαναλαμβάνει ένας παίκτης την ίδια λέξη με κάποιον άλλο και η Ζέτα Μακρυπούλια μπαίνει στη διαδικασία να εξηγήσει ξανά τους κανόνες.

Αυτό που ακολούθησε δεν το φανταζόταν κανείς και ήταν τόσο επικό που όλοι όσοι βρίσκονταν στο στούντιο ξέσπασαν σε γέλια- οι συμπαίκτριές της, η αντίπαλη ομάδα, ακόμη και η Μακρυπούλια. Η παρουσιάστρια της δίνει την λέξη που πρέπει να περιγράψει, κι αυτή τη φορά είναι ο «ουρανός». Η συμπαίκτριά της σηκώνει βγάζει τα ακουστικά και η Μελίνα με αποφασιστικότητα της λέει: «Ουρανός!».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ lifo!