Γνωρίστε τα patch πατουσάκια που κάνουν θραύση!
ΠΡΟΣΟΧΗ Το papoutsia.info δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του papoutsia.info ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Loading...

Περπατήστε άφοβα παντού με τα αυτοκόλλητα πατουσάκια! -Πάνε μαζί σου παντού! Στο σπα, στο σπίτι, στην τουαλέτα, στην πισίνα κι όπου δεν έχεις ακόμη φανταστεί...

Η νέα τρέλα - μόδα είναι εδώ! Σε μπλε και σε ροζ χρώμα τα νέα αυτοκόλλητα πατουσάκια NakeFit ήρθαν για να φέρουν την «επανά

Περπατήστε άφοβα παντού με τα αυτοκόλλητα πατουσάκια! -Πάνε μαζί σου παντού! Στο σπα, στο σπίτι, στην τουαλέτα, στην πισίνα κι όπου δεν έχεις ακόμη φανταστεί...

Η νέα τρέλα - μόδα είναι εδώ! Σε μπλε και σε ροζ χρώμα τα νέα αυτοκόλλητα πατουσάκια NakeFit ήρθαν για να φέρουν την «επανάσταση». Από τούδε και στο εξής θα μπορείτε να περπατάτε στην άμμο άφοβα, να σκαρφαλώνετε σε βράχια, να πετάγεστε για την αγαπημένη μπύρα της παρέας μέχρι το μπαρ, δίχως να ψάχνετε για τις σαγιονάρες σας. Τα πρωτοποριακά πατουσάκια είναι αδιάβροχα, δεν ξεκολλάνε και καλύπτουν μόνο το κάτω μέρος του ποδιού σας.

Η απόλυτη λύση για το καλοκαίρι έρχεται από μια ιταλική εταιρεία και έχει ήδη αρχίσει να τραβά τα βλέμματα! Πάνε μαζί σου παντού! Στο σπα, στο σπίτι, στην τουαλέτα, στην πισίνα κι όπου δεν έχεις ακόμη φανταστεί.
Οι κατασκευαστές υπόσχονται άνεση και πολλές βόλτες, ενώ υπογραμμίζουν ότι όταν ο χρήστης θέλει να αφαιρέσει τα αυτοκόλλητα, απλά τραβά το υλικό και το αφαιρεί πανεύκολα.
Ο «εχθρός» της παντόφλας έχει κι άλλα προνόμια, καθώς προφυλάσσει τα πόδια από μύκητες και φυσικά, από οτιδήποτε μπορεί να πατήσει κανείς μέσα στη θάλασσα.