Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του Παπά-επιδειξία που έδειξε το μόριό του σε 18χρονη φοιτήτρια!
ΠΡΟΣΟΧΗ Το papoutsia.info δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του papoutsia.info ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Loading...

ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ Ο ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΣΑΤΥΡΟΣ! ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την ανάρτηση μιας 18χρονης φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όπου

ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ Ο ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΣΑΤΥΡΟΣ! ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την ανάρτηση μιας 18χρονης φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όπου ένας ρασοφόρος εμφανίζεται εντός λεωφορείου του ΟΑΣΘ να την παρενοχλεί σeξουαλικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ThessNews η 18χρονη κατήγγειλε το περιστατικό, το μεσημέρι της Τρίτης, στο Α.Τ. Τούμπας.

Παράλληλα ένας πατέρας, μίλησε στο “Ράδιο Θεσσαλονίκη” καταγγέλλοντας ότι και η δική του 18χρονη κόρη είχε αντιμετωπίσει την ίδια κατάσταση σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ από τον ίδιο ρασοφόρο άνδρα. “Η κόρη μου βρισκόταν στο λεωφορείο 83 και πήγαινε στη σχολή της. Ο ρασοφόρος ανέβηκε στην στάση ‘Αγία Παρασκευή’ επί της Λαγκαδά και έκατσε δίπλα της. Έβαλε το χέρι του πάνω από το γόνατό της και εκείνη τραβήχτηκε. Θεώρησε, βλέποντας ότι είναι ιερέας, ότι έγινε κατά λάθος. Μαζί του είχε και μια μαύρη τσάντα για φορητό υπολογιστή και την έβαλε πάνω του και έβαλε το χέρι του μέσα από το ράσο του. Επιχείρησε να αγγίξει ξανά το πόδι της κόρης μου και εκείνη του φώναξε ‘τι κάνεις;’ βάζοντας την τσάντα πάνω στα πόδια της. Μετά την αντίδρασή της, εκείνος κατέβηκε αμέσως, ενώ κανένας από τους επιβάτες του λεωφορείου δεν έκανε κάτι” ανέφερε με λεπτομέρειες στην ThessNews.

Σύμφωνα με το ThessNews, o ρασοφόρος έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν την αστυνομία. Συστήνεται με το όνομα “Καλόγερος Τέλης” και φαίνεται ότι προσεγγίζει με τον ίδιο τρόπο νεαρά κορίτσια εντός των λεωφορείων του ΟΑΣΘ. Η δεύτερη 18χρονη, δηλώνει στην ThessNews ότι τρεις φίλες της τον αναγνώρισαν στη δημοσιοποίηση της πρώτης 18χρονης και μόλις της έστειλαν τη φωτογραφία της ανάρτησης τον αναγνώρισε και η ίδια.

“Πιστεύω ότι αυτό που πρέπει να κάνει μια κοπέλα εκείνη τη στιγμή είναι να φωνάξει και να απευθυνθεί στον οδηγό, ο οποίος να μην τον αφήσει να φύγει μέχρι να έρθει η αστυνομία”, τονίζει.

Όπως ανέφερε ο πατέρας, μετά την δημοσιοποίηση της ιστορίας της κόρης του, κλήθηκε από τους αστυνομικούς να καταθέσει αύριο στο Α.Τ. Τούμπας, ενώ ερευνώνται και άλλες αντίστοιχες καταγγελίες και αναμένεται να κληθούν και άλλες “παθούσες” ώστε να αναγνωρίσουν τον ρασοφόρο. Παράλληλα, η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αναζητά τον ρασοφόρο ενώ σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για “προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας”.

Πηγή: thessnews