Ε, ρε γλεντια: Αυτη η γυναικα χωρισε τον Π. Βαρδινογιαννη και τη Τζινα Αλιμονου – Δε θα το πιστευετε ποια ειναι
ΠΡΟΣΟΧΗ Το papoutsia.info δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του papoutsia.info ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Loading...

Ούτε ένας μήνας δεν πέρασε που ο Παύλος Βαρδινογιάννης

και η Σάσα Σταμάτη διασκέδασαν μαζί στο Fantasia. Το Σάββατο το βραδάκι, ο επιχειρηματίας και η δημοσιογράφος βρέθηκαν ξανά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρω

Ούτε ένας μήνας δεν πέρασε που ο Παύλος Βαρδινογιάννης

και η Σάσα Σταμάτη διασκέδασαν μαζί στο Fantasia. Το Σάββατο το βραδάκι, ο επιχειρηματίας και η δημοσιογράφος βρέθηκαν ξανά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης που ζει μόνιμα στην Αμερική έρχεται πολύ συχνά στην Ελλάδα προκειμένου να δει τα παιδάκια του τα οποία μετά το διαζύγιο μένουν εδώ με την μάνα τους, Τζίνα Αλιμόνου. Πλέον όποτε έρχεται βγαίνει πάντα με την Σάσα Σταμάτη κάτι που φουντώνει τις φήμες περί ειδυλλίου μεταξύ τους.

The post Ε, ρε γλέντια: Αυτή η γυναίκα χωρίσε τον Π. Βαρδινογιάννη και τη Τζίνα Αλιμόνου – Δε θα το πιστεύετε ποια ειναι – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ appeared first on Patratora news - Νέα και Ειδήσεις απο την Πάτρα και την Δυτική Ελλάδα.